13-06-2022

Video-opnamen bij de Herstelacademie

We waren er al een tijdje mee bezig, maar op dinsdag 7 juni was het eindelijk zover en kwamen de mensen van VideoSnacks langs voor het opnemen van een promotiefilm van de Herstelacademie.
29-11-2021

Alternatieve Open Middag op donderdag 25 november

We hadden ons zo verheugd op eindelijk weer een open middag op de Herstelacademie in Haarlem; de voorbereidingen waren in volle gang en het zag ernaar uit dat het allemaal ging lukken op de locatie.
15-11-2021

Onze nieuwe website eindelijk online

Eindelijk is het zover; onze nieuwe website is klaar en we zijn er trots op! We waren vooral op zoek naar een mogelijkheid om alle cursussen, workshops, lezingen, enz. zo overzichtelijk mogelijk weer te kunnen geven.
13-11-2021

Lef, hoop en groei: De podcast van de Herstelacademie

Lef, Hoop en Groei is de nieuwe podcast-serie van de Herstelacademie Haarlem en Meer. Over zelfontwikkeling, herstel, in je eigen kracht staan, ervaringsdeskundigheid en nog veel meer. Met elke keer een bijzondere gast die helemaal aansluit op het thema van de uitzending. Lef, Hoop en Groei wordt voor 100% gemaakt door peers.
07-06-2021

De Herstelacademie in het Haarlems Dagblad

Artikel Herstelacademie in het Haarlems Dagblad van 27 maart 2020. Interview met Marcia Kroes en Tim Kreuger over herstel op afstand in de zorg.