25-08-2021

Ik denk veel in plaatjes

Ik ben Mo Gerritse en een van de vele ervaringsdeskundigen werkzaam bij het Cliëntenperspectief en de Herstel Academie. Ik ben inmiddels net 62 geworden, partner, moeder en sinds een paar maanden oma. Ik was docent op een ROC, 30 jaar in het onderwijs en supervisor.
25-08-2021

Mijn leven is een heerlijk kabbelend beekje

Mijn naam is Karin Goudsmit, ik ben een van oprichters van de Herstelacademie. Toen ik negen jaar was, kwam ik voor het eerst in aanraking met het Medisch Opvoedkundig Bureau (Het MOB, dat de voorloper wat nu de GGZ is). Ik kom uit een gezin met een moeder met psychiatrische problemen, een vader en een jongere zus. Op de lagere school ging het niet, ik ben twee keer blijven zitten.
25-08-2021

Heel rustgevend

Tijdens een overleg met zorg- en welzijnsorganisaties in Haarlem (Wijkplaatsoverleg) waar ik aanwezig was vanuit GGZ inGeest en de Herstelacademie, praatte ik weer eens “1000 zinnen in een minuut” en dat werd ook duidelijk opgemerkt door de andere aanwezigen en ook benoemd door 1 van de aanwezigen...
25-08-2021

Bladeren komen en gaan

wanneer de bladeren komen en vallen - gaat het niet goed met de gekke en de malle - ...
25-08-2021

Leer je valkuilen kennen

Ik ben Tim, 46 jaar en werk ook als ervaringsdeskundige bij de Herstelacademie. Ik woon alleen met mijn Bulgaarse straathond Boeddha en Ozzy de kat. Tot zo’n 10 jaar geleden heb ik maar wat aangerommeld zoals ik dat zelf altijd omschrijf. Ik was een hooggevoelig kind en heb een instabiele jeugd gehad waardoor ik niet goed begeleid ben.
24-05-2022

Herstel van stemmen horen

Hallo, ik ben Lia en werk bij de Herstelacademie vanaf dat het opgericht is. Ik ben een ervaringswerker oftewel facilitator en werk met mensen die bezig zijn met hun herstel. Ook begeleid ik een herstelgroep stemmen horen vanuit eigen ervaring.
07-11-2022

Ik ben een hooggevoelig kind

Mijn naam is Renate. Ik ben een hooggevoelig kind met een onrustige jeugd en een moeder met psychische problemen. Ondanks dat ik nu een halve eeuw oud ben heb ik daar vandaag de dag nog last van.