Lef, Hoop en Groei is de podcast van de Herstelacademie over herstel, zelfontwikkeling, in je eigen kracht staan en nog veel meer. Met elke keer een bijzondere gast die helemaal aansluit op het thema van de uitzending. De Herstelacademie Haarlem en Meer biedt een programma van educatie en zelfhulp waarbij de cursisten elkaar vooral ondersteunen. Met medewerkers die allemaal zelf ook te maken hebben (gehad) met een psychische en/of verslavingskwetsbaarheid. Herstel betekent voor ons dat het leven voor jou fijn en zinvol voelt. Deelname aan de cursussen is gratis.

Muziek: © Mixkit Stock Music

13-05-2022

#3 Lef, Hoop en Groei met Edwin Besse over de herstelgroep jongvolwassenen

In deze aflevering van Lef, Hoop en Groei gaan Tim Kreuger en Rob Spruyt in gesprek met Edwin Besse over de herstelgroep jongvolwassenen. We bespreken met Edwin onder andere waarom deze groep zo belangrijk is en hoe het ervoor staat met de GGZ voor jongeren.
21-03-2022

#2 Lef, Hoop en Groei met Jim van Os over samenwerking binnen de GGZ

In deze aflevering van Lef, Hoop en Groei gaan Tim Kreuger en Rob Spruyt in gesprek met Jim van Os, hoogleraar psychiatrie bij het Universitair Medisch Centrum in Utrecht.
10-03-2022

#1 Lef, Hoop en Groei met Tim Kreuger over ervaringsdeskundigheid

In deze eerste podcast van Lef, Hoop en Groei gaat Rob Spruyt in gesprek met Tim Kreuger, ervaringsdeskundige en hoofddocent bij de Herstelacademie Haarlem en Meer.