Herstelverhalen podium

De Herstelacademie biedt één keer in de twee maanden een podium voor mensen die hun herstelverhaal willen presenteren. Elke bijeenkomst heeft een thema en per bijeenkomst komen er maximaal 3 verhalen aan bod. Iedereen is welkom om naar de herstelverhalen te komen luisteren, zeer welkom! Wel graag van te voren aanmelden.

N.B. Je moet de cursus WMEE hebben afgerond en/of de cursus individueel herstelverhaal schrijven hebben gevolgd om je herstelverhaal te mogen vertellen op dit podium of via Google Meet.

Informatie en aanmelding

Ben jij geïnteresseerd in het vertellen van jouw herstelverhaal? Neem dan contact op met Tim Kreuger via: tim.kreuger@herstelacademie.org of 06 - 13027231. Wil jij een Herstelverhalen Podium bijwonen of volgen via Google Meet? Neem dan contact op met de administratie via: administratie@herstelacademie.org of 06-33735694.

Deze keer op het podium: Claudia Hoogveld

Bijna 45 jaar duurde de zoektocht van Claudia hoe te leven ‘van binnenuit’. Ze worstelde met psychische kwetsbaarheid en hoewel ze het leven nog steeds ‘gedoe’ vindt, lukt het haar steeds beter te zijn wie ze werkelijk is. Ze schreef er het boek 'BINNENSTAANDER over, een bemoedigend boek over een lastig leven’ over dat net uit is. Op het Herstelverhalenpodium zoemt ze in op wat haar hielp en wat niet.

Praktische informatie

Waar

Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem

Wanneer

Maandag 6 mei van 15 tot 17 uur

Facilitator

Onbekend

Kosten

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden

Featured image

Waar

Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem

Wanneer

Maandag 6 mei van 15 tot 17 uur

Facilitator

Onbekend

Kosten

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden


Nieuw bij de Herstelacademie?

De eerste stap is vaak een gesprek met een peer- /informatiemedewerker. Het is fijn om eerst even kennis te maken met de Herstelacademie. Zodat we samen met jou kunnen kijken hoe je verder kunt deelnemen binnen ons aanbod. Een gesprek is vrijwillig en vrijblijvend.