Themabijeenkomsten Haarlem

Herstelacademie Haarlem en Meer organiseert themabijeenkomsten zodat inwoners en organisaties uit de gemeente Haarlem kennis kunnen maken met ons. Thema’s zijn Herstel, Zelfhulp, Stigma en Lekker in je Vel. Kom ook en wissel ervaringen uit tijdens de themabijeenkomsten!

Themabijeenkomsten SLUIS 751

Herstelacademie Haarlem en Meer organiseert themabijeenkomsten bij SLUIS 751 zodat inwoners en organisaties uit de gemeente Velsen kennis kunnen maken met ons. Thema’s zijn Herstel, Zelfhulp, Stigma en Lekker in je Vel. Kom ook en wissel ervaringen uit tijdens de themabijeenkomsten!

Themabijeenkomsten Zandvoort

Herstelacademie Haarlem en Meer organiseert themabijeenkomsten in De Blauwe Tram en het Pluspunt zodat inwoners en organisaties uit de gemeente Zandvoort kennis kunnen maken met ons. Thema’s zijn Herstel, Zelfhulp, Stigma en Lekker in je Vel. Kom ook en wissel ervaringen uit tijdens de themabijeenkomsten!

Week van de psychiatrie

Ieder jaar wordt de Week van de psychiatrie georganiseerd, waarbij steeds aandacht wordt besteed aan een specifiek thema. In 2023 was dat thema "Veerkracht" en de Herstelacademie Haarlem en Meer heeft daar diverse workshops over gegeven. Het thema voor 2024 is nog niet bekend, maar we zullen daar dan uiteraard ook weer aandacht aan besteden met onze workshops.