Herstelverhalen podium

De Herstelacademie biedt één keer in de twee maanden een podium voor mensen die hun herstelverhaal willen presenteren. Elke bijeenkomst heeft een thema en per bijeenkomst komen er maximaal 3 verhalen aan bod.

Het thema van de bijeenkomst op 31 januari is Eigen Regie. Bij eigen regie gaat het erom, dat wanneer je zelf weer beslissingen neemt en op bepaalde vlakken het heft weer in handen neemt, dit je kan helpen bij je herstel. Wanneer je een levensontwrichtende ervaring meemaakt zijn er momenten dat je zelf eigen keuzes kan maken om te werken aan je herstel. Zo kun je ondanks je (psychische) problemen en de gevolgen daarvan, jouw leven kan leiden op een manier die bij jou past.

Iedereen is van harte welkom om naar de herstelverhalen te komen luisteren! Wel graag van tevoren je aanmelden. Er zijn 3 ervaringsdeskundigen die deze middag hun herstelverhaal met jullie delen. De bijeenkomst wordt online aangeboden zodat zoveel mogelijk mensen kunnen luisteren naar de inspirerende verhalen en ervaringen kunnen delen.

Wil jij een Herstelverhalen Podium volgen via Google Meet? Neem dan contact op met de administratie via: administratie@herstelacademie.org of 06-33735694

Praktische informatie

Wanneer

Maandag 31 januari van 15:30 tot 17:30 uur

Kosten

Aan de lezing zijn geen kosten verbonden

Deze lezing is al gestart, je kan helaas niet meer inschrijven
Featured image

Wanneer

Maandag 31 januari van 15:30 tot 17:30 uur

Kosten

Aan de lezing zijn geen kosten verbonden


Nieuw bij de Herstelacademie?

De eerste stap is vaak een gesprek met een peer- /informatiemedewerker. Het is fijn om eerst even kennis te maken met de Herstelacademie. Zodat we samen met jou kunnen kijken hoe je verder kunt deelnemen binnen ons aanbod. Een gesprek is vrijwillig en vrijblijvend.