De Herstelacademie biedt één keer in de twee maanden een podium voor mensen die hun herstelverhaal willen presenteren. Elke bijeenkomst heeft een thema en per bijeenkomst komen er maximaal 3 verhalen aan bod. Iedereen is welkom om naar de herstelverhalen te komen luisteren, zeer welkom! Wel graag van te voren aanmelden.
N.B. Je moet de cursus WMEE hebben afgerond en/of de cursus individueel herstelverhaal schrijven hebben gevolgd om je herstelverhaal te mogen vertellen op dit podium of via Google Meet.
Ben jij geïnteresseerd in het vertellen van jouw herstelverhaal? Neem dan contact op met Tim Kreuger via: tim.kreuger@herstelacademie.org of 06 - 13027231. Wil jij een Herstelverhalen Podium bijwonen of volgen via Google Meet? Neem dan contact op met de administratie via: administratie@herstelacademie.org of 06-33735694.
Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem
Vrijdag 1 maart van 15 tot 17 uur
Onbekend
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden
Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem
Vrijdag 1 maart van 15 tot 17 uur
Onbekend
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden
Het accepteren van een psychische kwetsbaarheid is niet makkelijk en het wordt dan ook wel eens vergeleken met een rouwproces. Het hebben van een psychische kwetsbaarheid kan je toekomstverwachtingen behoorlijk in de war gooien. Het acceptatieproces gaat meestal niet over één nacht ijs en heeft vaak tijd nodig. Wanneer je je psychische kwetsbaarheid accepteert, krijg je ruimte om naar jezelf te kijken.
De WRAP is een cursus om weer baas te worden over je eigen leven. Een praktische cursus om aan het eigen welbevinden te werken, door een persoonlijk ‘levensplan’ te maken. Bij elk onderdeel staat centraal: wat heb ik wanneer nodig om me (weer) goed te voelen? WRAP staat overigens voor Wellness Recovery Action Plan.
De Herstelacademie biedt een podium aan mensen die hun herstelverhaal willen presenteren. Elke bijeenkomst komt er één verhaal aan bod dat gekoppeld is aan een thema.
De eerste stap is vaak een gesprek met een peer- /informatiemedewerker.
Het is fijn om eerst even kennis te maken met de Herstelacademie.
Zodat we samen met jou kunnen kijken hoe je verder kunt deelnemen binnen ons aanbod.
Een gesprek is vrijwillig en vrijblijvend.