Herstel en houvast

GEANNULEERD

Tijdens deze tweedelige workshop willen wij met elkaar positieve ervaringen uitwisselen over welke rituelen je kracht geven en een bron van steun zijn in jouw dagelijks leven.

Tijdens het uitgebreide cursusaanbod van de Herstelacademie komen bronnen van steun en houvast regelmatig naar voren. In deze workshop willen we ervaringen uitgebreider met elkaar delen.

Misschien haal jij houvast uit een ritueel van spirituele aard, vanuit je geloof of levensovertuiging of heb jij steun aan een ‘gewoon’ dagelijks ritueel. Hoe verschillend de rituelen ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze helpen bij ons herstel!

Wij zullen naar elkaars verhaal luisteren door middel van een voorwerp dat we je vragen mee te nemen om jouw houvast of ritueel toe te lichten.

 

Praktische informatie

Wanneer

Donderdag 20 januari van 13 tot 15 uur

Facilitators

Ingrid Schoenmaker en Lia Passant

Kosten

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden

Deze workshop is geannuleerd, je kan helaas niet meer inschrijven
Featured image

Wanneer

Donderdag 20 januari van 13 tot 15 uur

Facilitators

Ingrid Schoenmaker en Lia Passant

Kosten

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden


Nieuw bij de Herstelacademie?

De eerste stap is vaak een gesprek met een peer- /informatiemedewerker. Het is fijn om eerst even kennis te maken met de Herstelacademie. Zodat we samen met jou kunnen kijken hoe je verder kunt deelnemen binnen ons aanbod. Een gesprek is vrijwillig en vrijblijvend.