De Herstelacademie biedt één keer in de twee maanden een podium voor mensen die hun herstelverhaal willen presenteren. Elke bijeenkomst heeft een thema en per bijeenkomst komen er maximaal 3 verhalen aan bod. Iedereen is welkom om naar de herstelverhalen te komen luisteren, zeer welkom! Wel graag van te voren aanmelden.
N.B. Je moet de cursus WMEE hebben afgerond en/of de cursus individueel herstelverhaal schrijven hebben gevolgd om je herstelverhaal te mogen vertellen op dit podium of via Google Meet.
Ben jij geïnteresseerd in het vertellen van jouw herstelverhaal? Neem dan contact op met Tim Kreuger via: tim.kreuger@herstelacademie.org of 06 - 13027231. Wil jij een Herstelverhalen Podium bijwonen of volgen via Google Meet? Neem dan contact op met de administratie via: administratie@herstelacademie.org of 06-33735694.
Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem
Vrijdag 1 maart van 15 tot 17 uur
Onbekend
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden
Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem
Vrijdag 1 maart van 15 tot 17 uur
Onbekend
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden
Ben jij ervaringsdeskundige en begeleid je groepen waarin de deelnemers werken aan hun herstel? Of wil je deze leren begeleiden? In onze cursus leer je principes en vaardigheden om als facilitator groepen te begeleiden.
Deze informatiebijeenkomst is bedoeld voor iedereen met een wens om weer te gaan werken. Weer aan het werk willen en kunnen én vervolgens de stap daar naartoe zetten is makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer je door je psychische en/of verslavingskwetsbaarheid langere tijd niet heb gewerkt, durf je vaak niet meer te dromen van, of te denken aan werk: ‘’Kan ik dat wel, is een betaalde baan nog voor mij weggelegd? En zal ik geaccepteerd worden door collega’s?”
Een goed gesprek begint met goed kunnen luisteren. Maar hoe zorg je ervoor dat je wegblijft, of je in ieder geval bewust wordt, van de oordelen en aannames die je doet. In deze workshop, bestaande uit 2 lessen, gaan we daarmee aan de slag en wordt het duidelijk waarom we maar één mond hebben en twee oren.
De eerste stap is vaak een gesprek met een peer- /informatiemedewerker.
Het is fijn om eerst even kennis te maken met de Herstelacademie.
Zodat we samen met jou kunnen kijken hoe je verder kunt deelnemen binnen ons aanbod.
Een gesprek is vrijwillig en vrijblijvend.