De kracht van muziek

Het is voor elk mens belangrijk om gevoelens te uiten. Je emoties binnenhouden geeft stress, druk en spanning. Muziek kan hierin een belangrijke rol spelen.

In deze workshop van 4 bijeenkomsten delen wij onze ervaringen die wij hebben met betrekking tot muziek. Welke muziek heeft jou geholpen bij je herstel? Welke muziek brengt jou terug naar fijne herinneringen? Door welk nummer verandert jouw stemming? … Dit soort vragen komen naar voren en we bespreken dit met elkaar.

Via YouTube zullen wij video’s en muziek met elkaar bekijken en beluisteren. Uiteraard kun je ook zelf een cd meenemen als je denkt dat het nummer online niet te vinden is.

Heb jij jezelf nooit verdiept in muziek, maar wil je wel graag horen hoe anderen daarmee omgaan? Doe mee en laat je inspireren.

Deze workshop wordt meerdere keren in het jaar gegeven. Per keer wisselen de deelnemers en zal het aanbod van muziek dus ook steeds variëren zijn. Je bent dus van harte welkom om meerdere workshops bij te wonen.

Praktische informatie

Wanneer

Donderdag 18 november van 10 tot 10 uur

Facilitators

Bob Keller en Ingrid Schoenmaker

Kosten

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden

Deze workshop is al gestart, je kan helaas niet meer inschrijven
Featured image

Wanneer

Donderdag 18 november van 10 tot 10 uur

Facilitators

Bob Keller en Ingrid Schoenmaker

Kosten

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden


Nieuw bij de Herstelacademie?

De eerste stap is vaak een gesprek met een peer- /informatiemedewerker. Het is fijn om eerst even kennis te maken met de Herstelacademie. Zodat we samen met jou kunnen kijken hoe je verder kunt deelnemen binnen ons aanbod. Een gesprek is vrijwillig en vrijblijvend.