Vrijetijdsbesteding


Wanneer je gedurende een langere periode weinig actief bent geweest is het vaak moeilijk om de draad weer op te pakken en weer een invulling aan je dagen te geven.  Wil je wel graag weer leuke dingen gaan doen of door een vrije tijdsbesteding meer structuur in je dagen krijgen, maar weet je niet hoe je dat aan moet pakken?

De cursus Vrijetijdsbesteding kan een eerste stap zijn om weer leuke activiteiten te ondernemen of bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te gaan doen. In deze cursus doe je ideeën op voor de invulling van je vrije tijd en helpen wij je bij het zetten van die eerste stappen. 

Tijdens de cursus krijg je informatie over laagdrempelig activiteitenaanbod en vrijwilligerswerk: wat is er allemaal te doen bij jou in de omgeving. In de lessen besteden wij aandacht aan de beren op de weg in je zoektocht naar een leuke vrije tijdsbesteding en op welke wijze je hiermee kunt omgaan. Omdat er voor het ondernemen van activiteiten en/of vrijwilligerswerk ook een dosis zelfvertrouwen nodig is wordt hier ook aandacht aanbesteed.  Er is veel ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen op dit gebied. 

Wanneer?

Er staat op dit moment helaas geen uitvoering van Vrijetijdsbesteding op de planning.