De Kunst van het Gesprek


Deze workshop, bestaande uit drie bijeenkomsten, is bedoeld voor mensen die het moeilijk vinden om met anderen een praatje te maken, een gesprek te beginnen en/of juist op gang te houden.

Een gesprek starten met een vreemde of een bekende vinden de meeste mensen lastig. Wij voelen ons er regelmatig ongemakkelijk bij en weten vaak niet hoe wij moeten beginnen, hoe wij een gesprek op gang kunnen houden of hoe we een gesprek kunnen beëindigen.

Een praatje met iemand maken, kan vooral lastig zijn wanneer je verlegen bent en/of weinig zelfvertrouwen hebt.

Om deze ongemakkelijkheid tegen te gaan en daardoor een prettig gesprek te kunnen voeren, is het fijn als je “de kunst van het gesprek” wat beter kunt toepassen. In deze workshop krijg je handvatten aangereik, waardoor je minder opziet tegen contact maken.  We gaan vooral veel oefenen met het maken van praatjes. Dat is spannend, maar de trainers van de workshop doen zelf actief mee. Zij weten uit eigen ervaring dat een gesprek lastig kan zijn, maar ook dat het plezier en voldoening geeft als je, met onze aanwijzingen in je achterhoofd, het gesprek voert.

In de vertrouwde setting van de workshop zal je de oefeningen en onze info als leerzaam ervaren én er wordt zeker ook regelmatig gelachen.

De workshop wordt afgesloten met een bewijs van deelname als je alle lessen hebt gevolgd.

Wanneer?

Er staat op dit moment helaas geen uitvoering van De Kunst van het Gesprek op de planning.