De basiscursus Werken Met Eigen Ervaring (WMEE) is vooral een cursus om te ontdekken op welke manier je je eigen ervaring wilt en kunt inzetten. Bovendien leer je je eigen herstelervaringen te gebruiken ter ondersteuning van anderen.

Wij raden je aan om, voordat je de cursus Werken Met Eigen Ervaring gaat volgen, eerst een oriëntatiebijeenkomst WMEE bij te wonen.

Ons advies is om eerst de cursus Aan de Slag met je Herstel te volgen voordat je begint aan WMEE. Daar kun je je herstelervaringen delen met anderen en ervaren hoe het is om er over te praten. WMEE is de cursus waar je leert die ervaringen in te zetten op een (vrijwilligers-)werkplek.

Voor cursisten die met succes de cursus WMEE hebben afgerond of al werkzaam zijn als ervaringsdeskundige bestaat er een vervolgcursus WMEE; kijk hiervoor bij 3B. Deze cursus gaat dieper in op de vaardigheden die van belang zijn voor het inzetten van je ervaringsdeskundigheid en het met elkaar oefenen hoe je ervaringsdeskundigheid op een goede en steunende manier kunt inzetten.

Wanneer
Oriëntatiebijeenkomst: donderdag 28 maart van 13.00 - 15.00 uur
Start: donderdag 11 april, 12 lessen van 10.00 - 13.00 uur

Waar: Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem.

Trainer: Tim van Zijl

Aanmelden of informatie:
E: administratie@herstelacademie.org
T: Marcia Kroes, 06- 52179296 of Karin Goudsmit, 06-10015544 of klik op