Stefan Cano vertelt uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om weer grip op je eigen leven en herstel te krijgen en te behouden. Ook al is dat niet altijd gemakkelijk. Om dit in kaart te brengen heeft Stefan een manier bedacht die goed voor hem werkt. Hij wil deze graag met andere delen.

Stefan doet dit door middel van het ordenen van papieren en beelden die voor hem belangrijk zijn. Zoals papieren en afbeeldingen van zijn behandeling bij de ggz, cursussen en bijeenkomsten van de Herstelacademie, voeding, activiteiten, en persoonlijke herinneringen. Alles wat voor zijn herstel en zijn leven waardevol is bewaart hij in een ordner. Zo krijgt Stefan steeds beter zicht en grip op zijn herstel.

Stefan zal hierover vertellen aan de hand van zijn inmiddels goed gevulde ordner. Na de pauze gaat hij met aanwezigen in gesprek over je eigen ervaringen rondom herstel, het pakken van eigen regie hierin en hoe je dat kan doen.

Bij voldoende interesse zullen we twee workshops organiseren.  in deze workshops kan je een begin maken met het in kaart brengen van je eigen herstel. De workshops en het benodigde materiaal, zoals een ordner, zijn gratis.

Wanneer
Deze lezing is helaas uitgesteld. Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend. Meld je aan en dan nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.

Waar
Leonardo da Vinciplein 73, Haarlem

Aanmelden of informatie:
E: administratie@herstelacademie.org
T: Marcia Kroes, 06- 52179296 of Karin Goudsmit, 06-10015544 of klik op