Je kunt van alles verliezen: bijvoorbeeld je identiteit, je woning, je werk, je opleiding, je dierbaren, je relaties, het verlies van je mogelijkheid tot kinderen krijgen, noem maar op. In deze cursus leer je beter naar je pijnlijk verlies te kijken door erbij stil te staan en uit te wisselen wat je hoog zit. Daarnaast leer je een speciale methode om met je verlies om te gaan en dat te accepteren.

De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten, waarbij de eerste keren de nadruk wordt gelegd op kennismaking en vertrouwdheid in de groep en informatie over de cursus. Vervolgens gaan we volgens een bepaalde methode naar verliezen kijken en zelf aan de slag. In de laatste 2 bijeenkomsten gaan we heel praktisch aan de gang met verschillende verliezen op een weer andere, een meer creatieve manier.

Deze cursus is voor jou bestemd als je al wat verder in je proces van rouwverwerking bent, maar wel opnieuw of uitgebreider naar je verlies wilt kijken, er mee aan de slag wilt. Realiseer je dat er veel emoties gedeeld worden in de groep. Dat is heel fijn, maar kan ook confronterend zijn.
Oud-deelnemers aan de de cursus vonden de mix van delen, leren en zelf bezig zijn in de cursus erg prettig. De tools waarin er geleerd wordt om thuis door te gaan met verlies verwerken volgens een bepaalde methode en de bijdrages, ervaringen van anderen in de groep worden als zeer helpend ervaren.

HAARLEM

WANNEER: 
Deze cursus is inmiddels gestart. Meld je nu alvast aan voor de eerstvolgende cursus. Cursusdata en -tijden zijn helaas nog niet bekend.

WAAR:
De Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem

TRAINER: Mo Gerritse

E-MAIL:
Programma-informatie & aanmelden: administratie@herstelacademie.org
Overige informatie en vragen: informatie@herstelacademie.org

TELEFOON:
Cursistenadministratie (Sylvia Keijzer en Sander Sweers): 06 33735694

KLIK OF TIK OP: