Een goed gesprek begint met goed kunnen luisteren. Maar hoe zorg je ervoor dat je wegblijft, of je in ieder geval bewust wordt, van de oordelen en aannames die je doet. In deze drie uur durende workshop gaan we daarmee aan de slag en wordt het duidelijk waarom we maar één mond hebben en twee oren.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ervaringsdeskundigen, hulpverleners, maatschappelijk werkers, enz. die beroepsmatig goed moeten kunnen luisteren zonder dat daarbij eigen ervaringen en oordelen in de weg gaan zitten. Behoor je niet tot deze doelgroep, maar spreekt het onderwerp je wel aan, dan ben je natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop. Je gaat leren hoe je bewust kan worden dat je door aannames te snel met een oordeel komt. Het is de kunst om daar afstand van te nemen en verder oordeelloos het gesprek te kunnen voeren. Dus naast die bewustwording leer je hoe je met die aannames om kunt gaan.

Aan het einde van de workshop krijg je een bewijs van deelname en een handig kaartje met ezelsbruggetjes en tips om je scherp te houden.

Informatie en aanmelding
Aanmelden bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op deze website.
Voor meer informatie: administratie@herstelacademie.org of 06- 33735694

Waar en Wanneer:
Locatie: Herstelacademie, Leonardo da Vinciplein 73, Haarlem
Donderdag 5 maart van 10.00 - 13.00 uur

Trainer(s):
Marcia Kroes en Rob Spruyt

Kosten:
Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop.
     
KLIK OF TIK OP: