De groep heeft in principe een vaste structuur. Het is geen cursus, maar een gespreksgroep voor lotgenoten. We beginnen altijd met een rondje ‘hoe gaat het met je’. Voor elke bijeenkomst kiezen we van tevoren gezamenlijk een thema, maar ook persoonlijke inbreng van een actueel thema is altijd bespreekbaar.

Als deelnemer mag je gestructureerde bijeenkomsten verwachten, begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen die ook zelf hun inbreng hebben als deelnemer in de groep. In de eerste bijeenkomst maken we met de groep duidelijke afspraken, waarbij gelet wordt op groepsveiligheid en persoonlijke aandacht. Het doel van de groep is het persoonlijk welbevinden van de deelnemers door zaken die nog spelen omtrent de eetproblematiek bespreekbaar te maken op een prettige en toegankelijke manier.

De minimale groepsgrootte is drie personen en maximaal acht personen. Het is een doorlopende groep waardoor tussentijdse instroming in de groep mogelijk is. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek met de procesbegeleiders plaats om samen met jou te kijken naar jouw verwachtingen en de samenstelling van de groep.

INFORMATIE EN AANMELDING
Heb je nog vragen, dan kun je mailen naar herstel.ep@gmail.com. Je kunt je aanmelden via deze website of via de cursistenadministratie, tel. 06-33735694. 

WAAR EN WANNEER
Locatie: Herstelacademie, Leonardo da Vinciplein 73, Haarlem

De groep is eens per 14 dagen op de maandag (even weken) van 13.00-14.30 uur. Voordat je met de groep begint vindt er een kennismakingsgesprek plaats.
 
KOSTEN
Aan de groep zijn geen kosten verbonden

KLIK OF TIK OP: