De groep komt 1x per 2 weken bij elkaar. Elke bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur. Het eerste uur kunnen deelnemers zelf hun ervaringen inbrengen en in het tweede uur zal er een thema worden behandeld. Deze thema’s zijn van tevoren bekend en samengesteld door de procesbegeleider in samenspraak met de deelnemers. Thema’s die behandeld worden zijn o.a.: Zelfvertrouwen, klopt het beeld dat ik van mezelf heb?, doelen stellen, eenzaamheid, gevoel van leegte, loslaten, vermijden, angsten, grenzen stellen en nog veel meer.

Het is misschien een hele stap om deel te nemen in deze groep, maar herkenning en erkenning kunnen een belangrijke factor zijn in jouw herstel.

Het is belangrijk dat het veilig en vertrouwd is en voelt binnen de groep. Daarom vindt er eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats met Tim, procesbegeleider van de groep en ervaringsdeskundige, om te bespreken wat de groep jou te bieden heeft en wat jouw verwachtingen zijn.

Voor meer informatie bel met Tim (06) 16534239

WANNEER:
Elke week op woensdag van 14.00 - 16.00 uur. Door de coronamaatregelen zijn er twee groepen die twee wekelijks bij elkaar komen. 

WAAR:
De Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem

PROCESBEGELEIDER:
Tim van Zijl

INFORMATIE EN AANMELDING 
Aanmelden bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op deze website.
Voor meer informatie: administratie@herstelacademie.org of 06- 33735694

KOSTEN
Aan de gespreksgroep zijn geen kosten verbonden

KLIK OF TIK OP: