In deze cursus leer je op een creatieve en persoonlijke manier met je herstel bezig te zijn. In een dagboek sta je stil bij persoonlijke belevenissen, ervaringen die je op een speelse, creatieve manier leert vastleggen.

Het maken van een creatief dagboek is een ontspannen manier om gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn (geweest) op een speelse manier vast te leggen. Je leert om leuke en minder leuke ervaringen te verwerken via de aangeboden technieken. Je hoeft niet super creatief te zijn om te leren hoe je een hersteldagboek kunt maken.

Via eenvoudige technieken maak je stap voor stap al meteen persoonlijke pagina’s. Je merkt tijdens de lessen vaak al dat er meer rust in je hoofd komt. Wat op papier staat, heeft een plek gekregen. Je kunt het daar laten en het dagboek dichtdoen. Je kunt er ook naar terugkijken en er opnieuw betekenis aan geven. Je kunt deze cursus verschillende keren volgen, omdat je steeds aan andere gebeurtenissen kunt werken. Bovendien kun je steeds andere technieken gebruiken.

Er wordt tijdens de cursus gezorgd voor afwisseling van techniek, materiaal en thema’s. Technieken die worden gebruikt zijn bijvoorbeeld: schilderen met verf, tamponneren, sponsen, stofjes en papier plakken enz. Al deze materialen worden in de les gratis verstrekt. Het is niet de bedoeling dat je een prachtig werkstuk maakt, maar dat je vormgeeft wat je bezighoudt.

HAARLEM

WANNEER:
In verband met het grote aantal aanmeldingen hebben wij besloten om een extra cursus te geven.

Start dinsdag 29 oktober, 8 lessen van 13.00-15.00 uur. Meld je nu aan!

WAAR:
De Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem

TRAINER:
Mo Gerritse 

E-MAIL:
Programma-informatie & aanmelden: administratie@herstelacademie.org
Overige informatie en vragen: informatie@herstelacademie.org

TELEFOON:
Cursistenadministratie (Sylvia Keijzer en Sander Sweers): 06 33735694
 
KLIK OF TIK OP: