In deze cursus leer je met je herstel bezig te zijn met een dagboek door creatieve technieken te gebruiken. Toch hoef je zeker niet creatief te zijn om te leren hoe je een hersteldagboek kunt maken. Via eenvoudige creatieve- en schrijftechnieken maak je stap voor stap al meteen persoonlijke pagina’s. Er wordt gezorgd voor afwisseling van techniek, materiaal en thema’s.

Het zelf vormgeven van dat wat je bezighoudt geeft overzicht en inzicht. Het leren maken van een hersteldagboek biedt ontspanning en verdieping. Het maken van zo’n dagboek is een ontspannen manier om gebeurtenissen die voor jou belangrijk zijn (geweest) op een speelse manier vast te leggen. Je leert om leuke en minder leuke ervaringen te verwerken via de aangeboden technieken.

Je merkt tijdens de lessen vaak al dat er meer rust in je hoofd komt. Wat op papier staat, heeft een plek gekregen. Je kunt het daar laten en het dagboek dichtdoen. Je kunt er ook naar terugkijken en er opnieuw betekenis aan geven. Je kunt deze cursus verschillende keren volgen, omdat je steeds aan andere gebeurtenissen kunt werken. Bovendien kun je steeds andere technieken gebruiken.

HAARLEM

WANNEER:
Startdatum: woensdag 8 mei, 8 lessen van 13.00 - 15.00 uur

Deze cursus is inmiddels vol, de startdatum van de volgende cursus is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast aanmelden voor de cursus.

WAAR:
De Herstelacademie, Leonardo Da Vinciplein 73, eerste etage, Haarlem

TRAINER:
Mo Gerritse 

E-MAIL:
Programma-informatie & aanmelden: administratie@herstelacademie.org
Overige informatie en vragen: informatie@herstelacademie.org

TELEFOON:
Cursistenadministratie:
Sylvia Keijzer 06 33735694
Sander Sweers 06 33735694

Marcia Kroes 06 52179296
Karin Goudsmit 06 10015544

Klik of tik op