In verband met alle maatregelen rondom het Corona-virus is de Herstelacademie in ieder geval tot maandag 1 juni gesloten. Dit betekent dat wij geen fysieke cursussen op onze eigen locatie aan het Leonardo da Vinciplein kunnen geven en alle cursussen die nog op de planning stonden geannuleerd zijn. Tot het moment waarop wij weer open gaan willen wij jullie echter wel de mogelijkheid bieden om telefonisch of via sociale media met ons in contact te blijven of online een cursus te volgen. 

Het team van de Herstelacademie werkt zoveel mogelijk vanuit huis en is wél telefonisch bereikbaar. De voicemail van de administratie wordt regelmatig afgeluisterd, indien nodig bellen wij je zo spoedig mogelijk terug. Ook de mailbox wordt regelmatig gecontroleerd en wij doen ons best om jouw vragen zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Het kan zijn dat dit niet altijd zo soepel verloopt als we zouden willen. Het is voor ons ook wennen/aanpassen aan de situatie.

We zijn bereikbaar op de bekende telefoonnummers:

Administratie      (06) 33735694
Marcia Kroes      (06) 52179296
Karin Goudsmit  (06) 10015544 

Neem voor dringende zaken contact op met Marcia Kroes.

N.B. voor het online aanbod gelden dezelfde regels als voor ons reguliere aanbod: cursussen/workshops/zelfhulpgroepen zijn in 1e instantie bedoeld voor deelnemers uit de gemeentes Haarlem, Haarlemmermeer en Zandvoort. Dit in verband met de subsidiegelden die wij vanuit deze gemeentes ontvangen. Aanmelders van buiten de regio zijn welkom, mits er nog plek beschikbaar is.

 

Wij hebben het volgende aanbod voor jullie samengesteld.

1. Website en Facebookpagina

Houd de website in de gaten voor de meeste actuele informatie rondom de Herstelacademie en het (digitale) cursusaanbod.

Henk Schutte, bekend van de lezingen over filosofie, spiritualiteit en herstel bij de Herstelacademie, schrijft regelmatig een stukje op onze Facebookpagina. <www.facebook.com/HerstelacademieHaarlemenMeer.

Uiteraard wordt alle actuele informatie rondom de Herstelacademie hierop met jullie gedeeld.

2. . Peersupport 

Wil je meer weten over de Herstelacademie en ons programma? Vraag dan een Peer supportgesprek aan. Dat kan dat door een e-mail te sturen naar <peersupport@herstelacademie.org of te bellen met telefoonnummer (06) 5786 6387. Wanneer je in deze e-mail je naam en telefoonnummer achter laat of de voicemail inspreekt, dan wordt je door een peer/ervaringsdeskundige werkzaam bij de Herstelacademie teruggebeld.

Ook als je al bekend bent bij de Herstelacademie, maar graag wilt weten wat wij verder voor jou te bieden hebben kun je een Peer supportgesprek aanvragen.

3. Zelfhulpgroepen:
Ben al deelnemer aan één van onze zelfhulpgroepen? Dan kun je contact opnemen met de procesbegeleider(s) van deze groep om te horen of de groep digitaal actief blijft. Wanneer je geen e-mail adres of telefoonnummer hebt van de procesbegeleider(s) dan kun je hierover contact opnemen met onze administratie via administratie@herstelacademie.org of (06) 3373 5694.

Ben je nog geen< deelnemer aan één van onze zelfhulproepen, maar wil je wel graag deelnemen aan een digitale zelfhulpgroep? Neem dan contact op met onze administratie: via administratie@herstelacademie.org of (06) 3373 5694. <


4.Online Cursus WRAP
De WRAP start bij voldoende aanmeldingen op maandag 6 april, 8 virtuele bijeenkomsten, van 13.30 - 16.30 uur. We maken daarvoor gebruik van Google Hangouts Meet: een programma waarmee je vanuit huis, via computer of laptop, kunt videobellen. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar iedereen kan het. Voor aanvang van de cursus krijg je van ons een goede uitleg over hoe je moet inloggen om mee te kunnen doen.

Let op! Er is plek voor 6 tot max. 10 deelnemers, dus meld je snel aan.

Meer informatie over wat de cursus WRAP precies inhoudt vindt je onder Wat wij bieden, Koersen naar eigen Kracht/Aan de slag met je herstel.

De facilitators zijn Tim Kreuger en Rob Spruyt. Om je aan te melden kun je het aanmeldingsformulier hier op de website invullen, een e-mail sturen naar administratie@herstelacademie.org of bellen met (06) 3373 5694.

5.Cursus Visueel Dagboek voor thuisblijvers

Let op! Er is slechts plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden.

 

Meer informatie over de cursus Visueel Dagboek vindt je onderWat wij bieden, Koersen naar eigen Kracht/Aan de slag met je herstel. Om je aan te melden kun je het aanmeldingsformulier hier op de website invullen, een e-mail sturen naar administratie@herstelacademie.org of bellen met (06) 3373 5694.