Na lang zoeken naar een geschikte locatie voor de Herstelacademie kregen we de kans om op het Leonardo Da Vinciplein 73 in Haarlem een etage te betrekken. Het pand werd verbouwd en 15 maart kregen we de sleutel. Vanaf april zijn de cursussen en groepen daar van start gegaan. We beschikken nu over drie lokalen op de eerste verdieping plus een kantoorruimte. Hier zijn we ontzettend blij mee!

Vanaf april zijn de cursussen en groepen van start gegaan. Op 15 april heeft wethouder Jur Botter het pand officieel en feestelijk geopend. Dit is de geboortedag van Leonardo da Vinci dus leek dit bij uitstek de meest geschikte dag om dit te doen. Onze eigen feestelijke opening was op 24 mei.

Op de begane grond zijn activiteiten van een aantal andere stichtingen, zoals een Odensehuis (inloop voor mensen met dementie), een inloop voor mensen met kanker en nog een aantal andere dingen. Met ons allen beheren we ook een wijkkantine. In de wijkkantine wordt dagelijks koffie/thee/gebak, e.d. geserveerd. ’s Avonds verzorgen diverse eetclubs maaltijden voor een leuke, aantrekkelijke prijs. Hoe e.e.a. er precies uit gaan zien, weten we nu nog niet. Binnenkort beginnen we met de voorbereidingen.

 

De Herstelacademie heeft ook een kleinschalig aanbod in de gemeente Zandvoort :

De Blauwe Tram
Louis Davidscarrė 1 (naast bibliotheek Zandvoort)
2042 LS Zandvoort